Cursussen voor freelancers en bedrijven
Werk jezelf omhoog met de leukste horeca trainingen van Nouvelle Équipe
Algemene horeca trainingen
Barista
workshops
Gastvrijheid &
etiketten trainingen
Basis en hulpkok
trainingen
Trainingen & workshops
Algemene horeca
Training
•Basis en expert variant
• Perfect biertje tappen
• Tafel juist indekken
• Met drie borden lopen
• Up & cross-selling
Barista
Workshops
• Beginner & gevorderd
• Oorsprong/smaak koffie
• Koffiezetapparaat kennis
• Bereid alle soorten koffie
• Latte art
• Figuren: Hart/Rosetta/Tulp
Gastvrijheid &
Etiketten training
• Service & aftersales
• Klachten gasten
• Tafel & kledingetiketten
• Welkom-verblijf-afscheid
• Wijn serveren
• Gastgerichtheid
Basis & hulpkok
Training
• Een/tweedaagse training
• Mise-en-place
• Snijd technieken
• Saus maken/basisgerecht
• Schoonhouden werkplek
• Voorraad bijhouden
• Openen fles wijn
Workshops voor freelancers
Voel jij je als een vis in het water in de horeca en wil je graag doorgroeien? We bieden verschillende trainingen en workshops aan om je te specialiseren.
Trainingen voor
uw werknemers
Efficiënt werken en communiceren zorgt voor meer zelfvertrouwen, werkplezier en terugkerende gasten. Met een kostenverlaging en omzetstijging tot gevolg.
Algemene horeca training
Begin je met werken in de horeca en heb je nog geen ervaring? Dan zijn wij ervoor je met onze basis horeca training. Hierna voel jij je als een vis in het water bij een restaurant of een cafe. Onze algemene horeca training is zowel bedoelt voor particulieren als voor bedrijven die een training nodig in groepen voor werknemers.
We bieden twee trainingen aan, een met de basis vaardigheden zoals; een biertje tappen en met drie borden lopen. En de expert horeca training waarbij je leert over up en cross-selling, wijn serveren & presenteren en een hogere klanttevredenheid. De basis en expert training kunnen los gevolgd worden en als twee aansluitende dagen achter elkaar.
Algemene horeca
Training Basis
Perfect biertje kunnen tappen
Tafel indekken/uithalen
Met drie borden lopen
Met vol dienblad lopen
Wijn presenteren aan tafel
Basis kennis hospitality
Basis training: €85 (3u)
Combi trainingen: €195
Algemene horeca
Training Expert
Kennis van de biertap
Basis cocktails maken
Kostenbesparing bedrijf
Basis kennis tafeletiketten
Up & cross-selling
Openen fles wijn
Expert training: €110 (3u)
Combi trainingen: €175
Vragen over trainingen?
Neem gerust contact met ons op.
Gastvrijheid & etiketten training
Ben je al werkzaam in horeca en heb je de ambitie om door te groeien? Dan bieden we de gastvrijheid en etiketten training, wat het eerste opstapje is naar de manager van een horecabedrijf. Tijdens deze training leer je over de omgang met de gasten, hun reis van begin tot einde, etiketten en nog veel meer!
Voor deze training is enige horeca ervaring vereist. Deze training is daarnaast perfect voor bedrijven die hun personeel willen bijscholen, wat zorgt voor een kostenbesparing en omzetverhoging.
Up & cross-selling
Welkom - verblijf - afscheid
Gastgerichtheid
Tafel & kledingetiketten
Service & aftersales
Omgang klachten gasten
Etiketten training: €65 (2 uur)
Direct aan de slag bij een van deze opdrachtgevers
Barista workshop beginner
Nog geen ervaring en wil je zelfstandig koffie kunnen maken in een restaurant? Dan wil je eerst wat koffie gezet hebben, daarom is onze barista training twee dagen. Hierna kan je koffie’s maken, van een Espresso macchiato tot een flat white en een cortado. Je kan goed melk opschuimen, kent het koffiezetapparaat en het schoonmaken daarvan.
Smaakherkenning
Ontdek de oorsprong van koffie
Bereid alle soorten koffie
Koffiezetapparaat onderhouden
Perfect melkschuim
*Beginner training €225
Twee dagen beide 3 uur per dag
Barista workshop
Expert
Met deze training kan jij zelfstandig aan het werk bij een restaurant, cafe of koffiezaak. We hebben de keuze voor een eendaagse training of tweedaags zodat jij aan het einde meerdere latte art figuren kunt maken. Perfect als je wilt freelancen als barista of voor bedrijven zodat hun werknemers de beste koffie kunnen serveren.
Koffiezetapparaat onder de knie
Latte art verschillende melk
Figuren: Hart / Rosetta / Tulp
Het walsen en verdelen melkschuim
Techniek van figuren schenken
Expert training: €145 (3u)
Expert training tweedaags €260 (6u)
Waarom deelnemen aan onze trainingen?
Meer dan 10 jaar
horeca ervaring
Jezelf ontwikkelen =
meer verdienen
Workshops van
Hotelschool docenten
Training afgerond en
direct aan de slag
Basis en hulpkok training
Bij Nouvelle Equipe snappen we goed dat je een opleiding van een half jaar niet in paar uur kan stoppen. maar we begrijpen wel goed wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Daarom leren we de elementen die je nodig hebt om gelijk aan de slag te kunnen. We adviseren om de tweedaagse cursus te gebruiken als je gelijk daarna ergens wilt werken.
*We hebben trainingen van een, twee en drie dagen. We adviseren de training van drie dagen te nemen als je daarna gelijk bij een opdrachtgever aan het werk wilt.
Mise-en-place
klaarzetten en snijden
Saus maken
Basisgerecht en desserts
Schoonhouden werkplek
Bijhouden/bestellen voorraad
Hulpkok training: €350 (10u)
Basis/hulpkok: €275 (7u)
Basiskok: €160 (4u)